Επιλογή λαδιού αυτοκινήτου. Οδηγός λίπανσης MOTUL ΚΑΒΑΛΑ

motul καβάλα οδηγός λίπανσης

Επιλογή λαδιού αυτοκινήτου. Οδηγός λίπανσης MOTUL ΚΑΒΑΛΑ

Όπως τονίσαμε στο παλαιότερο μας άρθρο για το κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε λάδια αυτοκινήτου , όλα τα λάδια αυτοκινήτου δεν ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Τι παίζει ρόλο για τη επιλογή σωστού λαδιού αυτοκινήτου;

Όσον αφορά το αυτοκίνητο μας αυτό που παίζει κατά κύριο λόγο ρόλο και πρωταρχικό είναι το καύσιμο που καταναλώνει το αυτοκίνητο μας. Δηλαδή διαφορετικό λάδι θα χρησιμοποιήσει ένας βενζινοκινητήρας και διαφορετικό λάδι ένας πετρελαιοκινητήρας. Εάν δεν βάλετε το σωστό λάδι στον κινητήρα σας τότε αυτός σίγουρα θα έχει μειωμένη απόδοση αλλά και μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην λειτουργία του κινητήρα σας.

MOTUL ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

Όλες οι σοβαρές εταιρείες λιπαντικών κάνουν εξαντλητικές δοκιμές πριν από την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος ή ακόμα και στην περίπτωση της αλλαγής προμηθευτή της πρώτης ύλης, του πετρελαίου. Οι δοκιμές αυτές περιλαμβάνουν πέρα από τα εργαστηριακά πειράματα, την κίνηση ενός στόλου αυτοκινήτων στις πιο αντίξοες κυκλοφοριακές και περιβαλλοντολογικές συνθήκες για πολλές χιλιάδες χιλιομέτρων. Ένας από τους κορυφαίος επαγγελματίες στον χώρο των λιπαντικών είναι η MOTUL της οποίας επίσημος συνεργάτης του νομού ΚΑΒΑΛΑΣ είναι το antalaktica.gr . Έτσι εάν ψάχνεται λάδι MOTUL στην ΚΑΒΑΛΑ πλέον γνωρίζεται που θα το βρείτε!

Η εταιρεία motul σαν κορυφαία στον χώρο μπορεί να σας δώσει και αυτόματα συμβουλές μέσα από τον οδηγό λίπανσης για το πιο λάδι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για το αυτοκίνητο σας. Αυτό γίνεται κάνοντας κλικ εδώ για τον οδηγό λίπανσης και γράφοντας την μάρκα του αυτοκινήτου σας στο πλαίσιο που υπάρχει στην σελίδα.

ΣΥΝΟΨΗ
Επιλογή  λαδιού αυτοκινήτου. Οδηγός λίπανσης MOTUL ΚΑΒΑΛΑ
ΟΝΟΜΑ ΑΡΘΡΟΥ
Επιλογή λαδιού αυτοκινήτου. Οδηγός λίπανσης MOTUL ΚΑΒΑΛΑ
Περιγραφή
Διαλέξτε το σωστό λάδι για το αυτοκίνητο σας online. Μια συνεργασία της MOTUL με το antalaktica.gr επίσημο συνεργάτη της MOTUL στη ΚΑΒΑΛΑ. Τι παίζει ρόλο για να διαλέξετε το λάδι - λιπαντικό για σωστή λειτουργία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Οδηγός λίπανσης - Σύμβουλος σωστής λίπανσης κινητήρα.
Συγγραφέας
Συγγραφέςας
antalaktica