ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα ανταλλακτικά σας από το κατάστημα μας το οποίο βρίσκεται  ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 104 και ΣΥΡΟΥ 1  περιοχή σφαγεία  έναντι super market Μασουτη. Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00 και Σάββατο 9:00-14:00 (εκτός αργιών). Σε αυτή την περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα σας ενημερώσουμε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή.

Αποστολή ανταλλακτικών με courier

Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω του δικτύου ταχυμεταφορές courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα courier που βρίσκετε στην περιοχή σας. Η αποστολή γίνετε αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες έχουν γνωστοποιηθεί στην Αntalactika .gr μέχρι της 14:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή των ανταλλακτικών με courier είναι 4 ευρώ έως 2 Κιλά. Για παραγγελία άνω των 2 κιλών υπάρχει έξτρα χρέωση 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για αγορές ανταλλακτικών άνω των εκατόν είκοσι πέντε (125,00) ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τις αποθήκες των μεταφορικών εταιρειών στις πρωτεύουσες των νομών αποστολής. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Σημείωση:  Η ΤΡΟΧΟΚΙΝΙΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ δε φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, για τυχόν καθυστερήσεις ή κακή μεταχείριση στις συσκευασίες των ανταλλακτικών που αποστέλλονται.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.