Γιατί να προτιμώ καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου

Γιατί να προτιμώ καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου

φθηνά ανταλλακτικάΌλοι κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί στο σημείο να έχουμε μια βλάβη με το αυτοκίνητο μας, και να ψάχνουμε να βρούμε ένα ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο μας. Εκεί βρισκόμαστε στο δίλημμα εάν θα πρέπει να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό ή ένα καινούριο ανταλλακτικό είτε αυθεντικό είτε ιμιτασιόν. Φυσικά αυτό που μας φέρνει μπροστά σε αυτό το δίλημμα είναι η τιμή καθώς τα μεταχειρισμένα τις περισσότερες φορές είναι πολύ φθηνότερα από τα καινούρια και ειδικά από τα γνήσια ανταλλακτικά. Αλλά είναι η τιμή τόσο σημαντική έτσι ώστε να επιλέξει κάποιος ένα φθηνό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό;

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Η άποψη μας και ως επιχείρηση αλλά και μετά την ανάλυση των παρακάτω δεδομένων είναι ότι κάθε πελάτης τις περισσότερες φορές είναι καλό να επιλέγει μόνο καινούρια γνήσια ή ιμιτασιόν ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο του.

Car-PartsΑς πάρουμε την περίπτωση ενός δίσκο πλατό. Εάν πάτε να αγοράσετε ένα δίσκο πλατό γιατί χάλασε αυτό του αυτοκινήτου σας, και επιλέξετε ένα μεταχειρισμένο , δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο αντοχή θα έχει πλέον στον χρόνο. Μπορεί να έχει την ίδια αντοχή με ένα καινούριο αλλά μπορεί και η αντοχή του να είναι μόλις μερικούς μήνες ή ακόμα χειρότερα μερικές εβδομάδες. Έτσι υπάρχει η περίπτωση να πληρώσετε για κάτι το οποίο όμως δεν θα κάνει την δουλειά σας και θα χρειαστείτε να αγοράσετε ένα ακόμα είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο.

Μπορεί να σας εγγυηθούν για την ποιότητα του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια καθώς τις περισσότερες φορές τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αγοράζονται με το κιλό από χώρες όπως η Γερμανία , η Ιταλία , η Γαλλία ή ακόμα και η Ιαπωνία μέσα σε κοντέινερ. Επίσης εάν το ανταλλακτικό προέρχεται (όπως συνήθως ) από τρακαρισμένο αυτοκίνητο τότε μπορεί να έχει μια ζημιά που να μην είναι εμφανής στο απλό μάτι.

Ακόμη στην περίπτωση που αγοράσει κάποιος ένα καινούριο ανταλλακτικό και αυτό χαλάσει, πάντα υπάρχει εγγύηση από την εταιρεία , είτε αυτό είναι ιμιτασιόν είτε αυτό είναι γνήσιο.

Συνοψίζοντας μπορούμε να δούμε τα παρακάτω σαν πλεονεκτήματα των καινούριων ανταλλακτικών:

  1. Εγγύηση Ποιότητας
  2. Αντοχή στον Χρόνο
  3. Πιο καλή συνεργασία με άλλα μέρη του αυτοκινήτου

Τελευταίο που θέλουμε να αναφέρουμε αλλά πιο σημαντικό σε σχέση με όλα τα παραπάνω είναι ότι ένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων καινούριαανταλλακτικό εάν χαλάσει την ώρα του ταξιδιού μπορεί να σας καθυστερήσει σε μια σημαντική συνάντηση σας ή ακόμα χειρότερα να σας προξενήσει κάποιο ατύχημα. Καταλαβαίνετε ότι αγοράζοντας ένα γνήσιο καινούριο ανταλλακτικό οι πιθανότητες βλάβης μειώνονται κατά πολύ.

Πλεονεκτήματα μεταχειρισμένων

Το κύριο πλεονέκτημα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι η πολύ φθηνή τιμή τους. Κατά την άποψη μας εάν επιλέξετε την λύση ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, προτιμήστε κάτι που δεν εντάσσεται στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Δηλαδή μην επιλέξετε έναν συμπλέκτη , αλλά επιλέξτε έναν μεταχειρισμένο καθρέφτη.

Τέλος ένα ακόμα πλεονέκτημα που μπορείτε να έχετε σε σχέση με τα καινούρια ανταλλακτικά είναι το γεγονός ότι εάν διαθέτετε παλιό όχημα τότε ίσως να μην υπάρχουν στην αγορά διαθέσιμα καινούρια ανταλλακτικά και να πρέπει να καταφύγετε στην αγορά των μεταχειρισμένων που έχει μεγαλύτερη γκάμα από άποψη παλαιότητας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ Ή ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η άποψη μας είναι ξεκάθαρη γιατί πρέπει να προχωράτε όταν χρειάζεστε ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου, στην αγορά καινούριου. Για να εκμηδενίσουμε το πλεονέκτημα των ανταλλακτικών από δεύτερο χέρι δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου πλέον μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις πιο φθηνή τιμή της αγοράς. Οπότε όταν βρεθείτε ξανά στο δίλημμα επισκεφθείτε το antalaktica.gr και αγοράστε το καινούριο σας φθηνό όσο ποτέ ανταλλακτικό αυτοκινήτου.

ΣΥΝΟΨΗ
Γιατί να προτιμώ καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου
ΟΝΟΜΑ ΑΡΘΡΟΥ
Γιατί να προτιμώ καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου
Περιγραφή
Όταν χαλάσει το αυτοκίνητο μας όλοι βρισκόμαστε στο δίλημμα να αγοράσουμε καινούριο ή μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου. Με αυτό το άρθρο προσπαθούμε να δώσουμε απάντηση στην ερώτηση. Συγκρίνουμε την λύση της αγοράς καινούριο ανταλλακτικού έναντι μεταχειρισμένου ανταλλακτικού.
Συγγραφέας
Συγγραφέςας
antalaktica